Dinar Meslek Yüksekokulu

Staj Akış Programı

-Stajlar 2020-2021 yaz dönemi itibariyle 05.07.2021 tarihinde başlayacaktır

– 2020-2021 Yaz dönemine mahsus olmak üzere birinci sınıf sonunda staj yapacak öğrencilerimiz başvuru yapmaları halinde stajlarını yüz yüze (iş yerlerinde) yapabilir, ikinci sınıf öğrencilerimiz ise yüz yüze staj yapma imkanı bulamamaları halinde Staj defteri temin edip bu defteri ödev, proje, şeklinde doldurup , okulumuza şahsen ya da posta yoluyla teslim edecektir.

-Stajlarla ilgili işlemlerin koordineli olarak yürütülmesini Bölüm Başkanları takip edecektir.

-Danışmanı tarafından staj yapacağı işletme ve ödev, proje şekli uygun görülen öğrenci Başvuru için;

• Staj Başvuru formundan 3 adet (form aşağıdadır) Formu doldurup staj yapacağı işletmeye gerekli yerleri imzalattıktan sonra okula elden ya da PTT kargo ile indirimli olarak (indirim kodu: 503483294) yüksekokulumuz öğrenci işlerine gönderilebilir.
  • 1 adet dilekçe ( dilekçe aşağıdadır)
  • Staj Defterini n11.com dan alabilirsiniz (Staj defterini, stajınızın bitiminde okula teslim ediniz)

-Danışman öğretim elemanı öğrenci işleri biriminden gelen evrakları alıp, doldurulması gereken yerleri doldurduktan sonra tekrar öğrenciye gönderilmek üzere öğrenci işleri birimine teslim edecektir.

-öğrenci işleri personeli danışman öğretim elemanının vermiş olduğu belgeleri öğrenciye PTT kargo firması ile ödemeli olarak geri gönderecektir.

Staj başvuru formu:STAJ BAŞVURU FORMU

Staj Beyan Dilekçesi:

Staj defteri erişim: https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823

Muhasebe 1. sınıf Danışmanı : Dr. öğr. üyesi Hayrettin ERTAN

Muhasebe 2. sınıf Danışmanı : Öğr. Gör. Nasuh ALTINTAŞ