2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Ek Yerleştirme sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin
kayıt işlemleri 25 – 30  Eylül 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar (e-Devlet Üzerinden) ise 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Ek Kontenjan ile yerleşen öğrencilerimiz Ders Kayıtlarını 27 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Danışmanları ile birlikte yapabileceklerdir.

– Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrencilerimiz elektronik kayıt yapamazlar. Kayıt Merkezimize gelmeleri gerekmektedir. (Kayıt Merkezi Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Merkez/Afyonkarahisar’da

-Dinar Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrenciler kayıt olabilmek için Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Raporunu getirmeleri gerekmektedir.

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrencilerin kayıtları, kayıt evrakları ile birlikte Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında Merkez/Afyonkarahisar’da) yapılacaktır.

-Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı hariç diğer programlarımıza yerleşen öğrencilerimiz e-devlet kaydı yapabilecektir.

 

   Kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

 

Kaydını tamamlayan öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilirler.

Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz

Şifreniz: aşağıdaki giriş linkini seçince karşınıza gelen ekranda Şifre Sıfırla seçeneği ile şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Otomasyon sistemine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/std/login.aspx

 

 

 

 

20 Eylül 2024, Cuma 140 kez görüntülendi