2021-2022 Öğretim yılı Staj başlama ve Bitiş tarihleri

Başlama tarihi 18.07.2022
Staj bitiş tarihi 26.08.2022

NOT: Haftada 6 gün staj yapan öğrencinin staj bitiş tarihi 20.08.2022

Staj başvurusu için sırası ile yapılması gerekenler

• -Bölüm Başkanı tarafından staj yapacağı işletmesi uygun görülen öğrenciler  Staj Başvuru Formları   Sayfasından  3 adet zorunlu staj formundan çıktı alıp kendi bilgilerini doldurduktan sonra sırasıyla önce iş yerine onaylatıp (imza-kaşe)  sonra  Bölüm Başkanı ve Yüksekokul Sekreterine onaylatacak. onaylanan 3 adet zorunlu staj formunun 2 nüshası öğrenci işlerine, 1 nüshası ise iş yerine teslim edilecek.
  • -3 adet staj başvuru formu eksiksiz ve mutlaka fotoğraflı (vesikalık) olmalıdır.
  • -Staj yapılan yerin onayı: işveren veya yetkilinin imza ve kaşesi mutlaka olmalıdır
  • -Staj süresi zorunlu 30 iş günüdür.
  • -Öğrenciler Staj Defterini Üniversitemiz  Kitap Satış Bürosundan veya https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteriP357892823  adresinden de temin ederek, defterin ilk sayfasına vesikalık fotoğrafını yapıştırması gerekir ve staja başladığı gün itibariyle defter doldurulmaya başlanır.
  • -Örnek staj defteri doldurulması için tıklayınız
  • -Stajlarla ilgili işlemlerin koordineli olarak yürütülmesini Bölüm Başkanları ve Danışmanları takip edecektir.
  • -Staj defterini zamanında teslim etmeyen mezun durumdaki öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılamayacaktır.
  • -1.veya 2. sınıf sonunda staj yapacak öğrencilerimiz stajlarını yüz yüze (iş yerlerinde) olacak şekilde tamamlamaları gerekmektedir.
  • -1. sınıf sonunda staj yapan öğrenciler staj defterini  2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başladığı ilk hafta teslim etmeleri gereklidir.
  • -2. sınıf sonunda staj yapan uzak mesafedeki öğrenciler ise kargo yolu ile staj defterini gönderebileceklerdir https://dinarmyo.aku.edu.tr/adresiletişim/

Bölüm Başkanları

Bilgisayar Programcılığı- Dr. Öğr. Üyesi Cemal Hakan DİKMEN