2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Ek Yerleştirme sonuçlarına göre 2022-2023 öğretim yılı için Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılabilecektir.

– Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrencilerimiz elektronik kayıt yapamazlar. Kayıt Merkezimize gelmeleri gerekmektedir. (Kayıt Merkezi Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Merkez/Afyonkarahisar)

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrenciler kayıt olabilmek için Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Raporunu (Heyet Raporu) getirmeleri gerekmektedir.

Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programını kazanan öğrencilerin kayıtları, kayıt evrakları ile birlikte Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Merkez/Afyonkarahisar) yapılacaktır.

Gerekli evraklar ve Kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

                                 Öğrenci Bilgi Sistemine giriş

Kaydını tamamlayan öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilirler.

Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz

Şifreniz: aşağıdaki giriş linkini seçince karşınıza gelen ekranda Şifre Sıfırla seçeneği ile şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Otomasyon sistemine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

22 Eylül 2022, Perşembe 213 kez görüntülendi