2022-2023 Öğretim yılı Staj başlama ve Bitiş tarihleri

Başvuru evrakı son teslim günü 05.07.2023
Staj Başlangıç tarihi 10.07.2023

Staj başvurusu için sırası ile yapılması gerekenler

Bölüm Başkanı tarafından staj yapacağı işletmesi uygun görülen öğrenciler  Staj Başvuru Formları   Sayfasından  3 adet zorunlu staj formundan çıktı alıp kendi bilgilerini doldurduktan sonra sırasıyla önce iş yerine onaylatıp (imza-kaşe)  sonra  Bölüm Başkanı ve Yüksekokul Sekreterine onaylatacak. onaylanan 3 adet zorunlu staj formunun 2 nüshası öğrenci işlerine, 1 nüshası ise iş yerine teslim edilecek.

-3 adet staj başvuru formu mutlaka fotoğraflı (vesikalık) olmalıdır.

-Staj yapılan yerin onayı: işveren veya yetkilinin imza ve kaşesi mutlaka olmalıdır

-Staj süresi zorunlu 30 iş günüdür.

-Öğrenciler Staj Defterini Üniversitemiz  Kitap Satış Bürosundan veya https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteriP357892823  adresinden de temin ederek, defterin ilk sayfasına vesikalık fotoğrafını yapıştırması gerekir ve staja başladığı gün itibariyle defter doldurulmaya başlanır.

-Örnek staj defteri doldurulması için tıklayınız

-Stajlarla ilgili işlemlerin koordineli olarak yürütülmesini Bölüm Başkanları ve Danışmanları takip edecektir.

-Staj defterini zamanında teslim etmeyen mezun durumdaki öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılamayacaktır.

-1.veya 2. sınıf sonunda staj yapacak öğrencilerimiz stajlarını yüz yüze (iş yerlerinde) olacak şekilde tamamlamaları gerekmektedir.

-1. sınıf sonunda staj yapan öğrenciler staj defterini  2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başladığı ilk haftasında teslim etmeleri gereklidir.

-staj başvuru formlarını kargo yolu ile https://dinarmyo.aku.edu.tr/adresiletişim/ iletişim adresine gönderebileceklerdir.

-Staj yapılacak iş yeri uygun bulunması durumunda Bölüm Başkanı ve Yüksekokul Sekreterinin onayından sonra bir nüshası  kargo ile geri gönderilecektir.

Bölüm Başkanları

Bilgisayar Programcılığı- Dr. Öğr. Üyesi Cemal Hakan DİKMEN