2023-2024 Öğretim yılı Staj başlama ve Bitiş tarihleri
Staj Başlangıç tarihi 29.07.2024
Haftada 5 gün çalışacak öğrencinin staj bitiş tarihi 09.09.2024
Haftada 6 gün çalışan öğrencinin staj bitiş tarihi 31.08.2024

Değerli öğrencilerimiz staj süresi zorunlu 30 iş günüdür. Bölüm Başkanınızın izin verdiği işletmelerde belirlenen tarihlerde yapmanız gerekmektedir.

Staj başvurusu için sırası ile yapılması gerekenler

1- Bölüm Başkanınızın izin verdiği işletmeye Staj Başvuru Formundan 3 adet çıktı alarak kendi bilgilerinizi doldurup aşağıdaki kutucuğa kendi imzanızı atınız ve iş yeri bilgilerini doldurup, iş yerinize mutlaka (imza-kaşe) onaylatınız. 3 adet staj başvuru formu mutlaka fotoğraflı (vesikalık) olmalıdır.

2- iş yerine onaylattığınız 3 adet başvuru formunu Bölüm Başkanınıza imzalatınız

3- Bölüm Başkanına imzalattığınız 3 adet başvuru formunu Yüksekokul Sekreterine imzalatınız

4- İmza-Onay aşamaları biten 3 adet başvuru formunun 2 tanesini Öğrenci İşlerine teslim ediniz kalan 1 başvuru formunu ise staja başladığınız gün iş yerine teslim edebilirsiniz.

-Staj Defterini Üniversitemiz  Kitap Satış Bürosundan veya N11 alış veriş sitesinden akü staj defteri yazarak (şu anda stokta yok)  temin edip, defterin ilk sayfasına vesikalık fotoğrafını yapıştırması gerekir ve staja başladığı gün itibariyle defter doldurulmaya başlanır.

Staj bitiminde staj  defterini en geç  2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başladığı ilk haftasında elden ya da kargo ile belirtilen süre içerisinde danışman hocanıza teslim etmeniz/ulaştırmanız  https://dinarmyo.aku.edu.tr/iletisim/ gerekmektedir. -Staj defterini zamanında teslim etmeyen mezun durumdaki öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılamayacaktır.

Örnek staj defteri doldurulması için tıklayınız

-Stajlarla ilgili işlemlerin koordineli olarak yürütülmesini Bölüm Başkanları ve Danışmanları takip edecektir.

Bölüm Başkanları

Bilgisayar Programcılığı- Dr. Öğr. Üyesi Cemal Hakan DİKMEN